steadyaku47

Friday, 12 August 2016

Bukan Cina, bukan India bukan bangsa lain yang akan membunuh Melayu. Melayu sendiri akan mejahanamkan Melayu.


KiniTV
Malay rights group PERKASA handed a memorandum to the Embassy of the United States this morning pertaining to Malacca Chief Minister Idris Haron's recent statement that the United States is out to "kill" the Malays, seeking clarification from the embassy on the matter.




steadyaku47 comment: 
Bukan America yang akan membunuh Melayu.   


Bukan Cina, bukan India bukan bangsa lain yang sekarang sedia ada di dalam Malaysia yang akan membunuh Melayu.  

Melayu sendiri akan membunuh Melayu! 

Melayu sendiri akan menjahanamkan Melayu. 

Melayu sendiri lah yang sedang "Kill the Malays!"

You want clarification from the US on what Idris Haron has said? Why? Engkau orang ni bangang ka? Bukan America yang kata mereka nak membunuh Melayu....Kalau aku kata bapak engkau menipu orang, bapak engkau pencuri dan juga saorang yang suka minum arak.....siapa engkau tanya untul keterangan lanjut? 

Are you going to ask the Australian Embassy because I live in Australia? Are you going to ask somebody from MCKK because I went to school there? Or are you going to come looking for me to ask me what I meant by calling your father a liar, a cheat and a drunkard?
Bodoh! Kambing! Lembu!....budak budak Perkasa ni bangang betul lah!   

Buat apa tanya America....gi tanya si Idirs Haron pasal apa dia kata America nak bunuh Melayu. Mintak bukti. Tanya Idris kenapa dia buat statement macham tu. Barangkali dia mabuk. Barangkali orang kasi dia dedek suruh dia buat kachau dengan America pasal America buat kachau dengan Najib via 1MDB!

Jangan lah buat bodoh macam ini.  Orang America, Cina dan lain lain di dalam Malaysia mesti gelak dan gelek kepala memerhatikan perangai engkau orang! 

Lain kali kalau nak buat kerja macam ini cari lah budak budak Perkasa yang tak begini hodoh.....biar lah "photogenic" sikit....bukan "photoshop"...photogenic.....jadi bila keluar gambar kat media senang sikit mata memandang! 

Perkasa.....Perkasa....nanti orang panggil engkau orang bodoh...marah pulak!


P.S....Engkau dah lupa ka yang dulu ada Ketua Menteri Malacca rogol budak sekolah Melayu bawah umur?