steadyaku47

Loading...

Wednesday, 16 November 2016

Nama budak ni pon saya tak tahu....tapi saya tahu dia nak dedak lagi!

steadyaku47 comment : mari kita perhati camna budak ini "negotiate" dengan Najib untuk mendapat dedak tambahan. Biasa lah tu...apa yang dah dia dapat memang tak memuaskan... tak mecukupi...not worth it....so he starts by making this kind of statement about Rafizi and see if Najib will bite. He hopes by threatening to tell more about 1MDB Najib will throw more dedak his way!

I don't think so lah! 

He is not Rafizi. He is not Tony Pua...and he is certainly not anybody of any significance in PAS and in Kelantan....what more in Federal Politics and outside Kelantan. 

Dia ni budak hidung masih berhingus......budak belum bersunat lagi....orang putih kata "wet behind his ears"....mentah! Nama dia pon saya not to sure....I know him as being the son of a man we all respect and revere : Aruah Tok Guru Nik Aziz.

So budak ni dah cabar Jibby....let us see what happens now!  

tanpa restu tuang president kelaut jugak akhirnya...